No fuj. Není Ti to blbý , takhle stavět? Asi tam máte málo sněhu, když je čas na modely. Takže Spita si taky nekoupím. Moc povedený kousek, realný nástřik a vůbec.
Super Dušane, už se moc těším na středu až nad něj sednem a proberem ho! Nádhera, takhle asi nějak vypadal ve skutečnosti...
Dokončeno 2025: (3) HAL Ajeet, TKS-D, Payen PA-22 Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Skvostná NÁDHERA Jeden z nejhezčích Spitů co jsem viděl (a né jen Spitů) Tkto si představuju olétaného a ušpiněného "dělníkaa" jakým bezesporu Spit byl. Bravo Souhrně-
Díky pánové za komentáře, díky Honzo ty tmavé spáry nejsou jediná chyba, je jich tam ještě několik. Pozapomněl jsem, že fixí rytí není z nejjemnějších a že by bylo dobrý použít světlejší sajrajt. Další kiks jsou kola. Jednak jsou daleko od haksen a druhak ve špatném úhlu. Nevyzkoušel jsem si je a nalepil rovnou. Trhat se mi to už nechtělo. Nadělal bych víc škod. No a ještě jsem mohl ztenčit odtokovky klapek. No co už, příště. Do vitrínky dobrý. Yetty, jen co dorazí domů. Radku, na ulici jsme se proházeli raz dva, doufám, že do rána to bude vypadat stejně, ať nemusím furt lepit a barvit.
Přílohy
Dušan Ritz
Všechno, co dobře začíná, obvykle špatně končí. Co začíná špatně, končí ještě hůř. (Murphy)
To je názorný příklad toho, jak může být absolutně nudná britská kamufláž ztvárněna k... zajímavou formou. Ta povrchovka je fakt super, Dušane (o technickém provedení stavby se ani nemusíme bavit) Budu se teď muset na jakovi hodně snažit, abych si vedle tvojeho spita neudělal ostudu Jo, a hrozně se mi líbí ty krytky odklopené při vysunutých vztlakových klapkách, parádní (určitě schematický) detail