Jarda Rankl píše:Výtečně, tak do měsíce by mohly být venku v dostatečném množství?
Kdepák ! Za 2 týdny je to tady !!!!! A přemýšlím i nad variantou spolu s popiskami a stříkací šablonou na "50ku" a "Helfajtra" v dalším balení . Přesněji řečeno, jedno balení dekály MiG-23MF 1/48 sólo a ve druhém balení dekály + stencils + stříkací masky . RV.
Jarda Rankl píše:Skvělé. Tak nás Radku informuj o postupu prací.
Postup prací je jednoduchý....dekály jsou v tisku, popisky na skladě a přetáhnout křivky na šablony z korelu do plotru je záležitostí max. 5 minut. RV.
Zdravím ... chci jen projevit uznání těm co se snaží udělat lepší dekály na čerta a mám jen jednu otázku již řešených čísle a nápisu u čerta koukal jsem taky na fotky toho letadla a nějak nevidím na nich u konce bílej podklad co má jít do s tracena a u číslice 50 že by byla na hoře takto useknutá? Mě se to nějak nezdá na fotkách tohoto migu... neberte to jako nějaké prudění prosím jen postřeh
Ale i tak si počkám a koupím obě verze jak dekál tak i masky
Tak to jste mě pane RV překvapil mám s toho velkou radost Ještě jen jedna otázka, na zbarvení tygra myslím tím tygří pruhy ty budou řešeny dekálem a nebo maskama ?
Vím že budu nařčen z přehnaného detailismu, ale nešlo by ještě dotáhnou kresbu očí na té MLce 4645 (viz přiložený obr.). Pěkné detailní fotky jsou v publikacích WWP. Dyštak Vám mohu zaslat jakoustakous kresbu ve vektorech.
Zdravím ! Jakákoliv pomoc je vítána.....tyto dekály jsem nakreslil asi tak před 3 roky, projdou ještě korekcí a budou "vychytaný". S šedejma tygříma pruhama v dekálech nepočítám....snad stříkací maska, ještě uvidím. S pozdravem RV.