Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Publikace, časopisy (Publications, Books and Magazines) ‹ MODELÁŘ ‹ 2013
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

3/2013

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: 3/2013

Příspěvekod reserve_22 » 27 bře 2013, 16:27

Treba si precitat ze som nic napisal na stahovanie iba na to ked to niekto na net zavesi ja to nazyvam kradez.Radek3057 ma pravdu ze oficialne je to porusovanie autorskych prav dufam ze sa aspon na tom zhodneme.Cus
Miroslav Stehel
reserve_22

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jezevčík » 27 bře 2013, 18:01

To Radek 3057: tvý názory zajisté ocení každej, kdo se živí tím, že něco vytvoří hlavou nebo rukama. Na druhou stranu je mi jasné, že jako bengo tě nic ani vzdáleně podobného práci hlavou nebo rukama nikdy nepotkala, takže je tvůj deficit empatie do jisté míry pochopitelný.
Jezevčík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PeVl » 27 bře 2013, 18:33

Radek 3057: Jezevčík byl rychlejší s reakcí na Tvé komenty. Nicméně, málo lidí co do toho vrazí vlastní prachy to potom někam pověsí, aby si to ostatní mohli zadara stáhnout. Takže většinou zavěšují stahovači.
A taky pleteš pojmy s dojmy, ale to je diskuze jinam a ne sem. A mimo jiné kopie pro vlastí potřebu neznamená, že to zkopnu a pověsím na uložto nebo podobně. A co se týká kopií věcí LEGÁLNĚ uveřejněných na netu , tak tam je to vždy ošetřeno nějakými podmínkami autora nebo provozovatele.
PeVl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Radek3057 » 27 bře 2013, 19:50

Já jsem ale nenapsal že schvaluji porušování autorských práv ani to že doporučuji někomu něco stahovat z internetu,jen jsem se pozastavil nad tím že je člověk který si něco např z ***** stáhne označován za zloděje když nejen naše zákony toto bez postihu umožňují. Modelář je kvalitní časopis který si svoje příznivce najde,holt riziko podnikání je všude a ruku na srdce,myslet si že každý kdo si modeláře stáhne z netu by si ho jinak koupil... to jsme ale v zemi OZ

Jen jsem reagoval na střelce co nazývají lidi kteří si něco stáhnou z netu za zloděje.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Radek3057

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jezevčík » 27 bře 2013, 20:10

Jsou činy, které jsou protizákonné. Jsou činy, které nejsou protizákonné, ale nemorální... Část lidí ten rozdíl obvykle chápe automaticky - díky výchově, díky empatii, díky inteligenci... Těm, kteří ho z nějakého důvodu nechápou, MÁ cenu to zkoušet vysvětlit, protože jim to může dát vodítko a důvod, proč se chovat "správně", morálně nebo tak, jak chtějí, aby i jim činili jiní. Ti, kteří to chápou, ale stejně porušují, těmi nemá cenu ztrácet čas. Tudíž diskusi s tebou tímto končím a odesílám tě do ignore-listu, protože jakoukoli další diskusi s tebou probudoucí vyhodnocuji jako naprostou ztrátu času.
Jezevčík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PeVl » 27 bře 2013, 21:24

Howg
PeVl

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na 2013