Pokud Pánbůh dá a manželka dovolí, akce se zúčastní i kolega modelář - vláčkař. Nejen, že bude své "výtvory" vystavovat, ale na místě všem zájemcům předvede, jak se takový vagónek a mašinka vůbec vyrábí. P.S. V příloze jsou příklady toho, co už vyrobil.
Přílohy
Je lehké házet bomby na lidi, kteří se nemohou bránit, ale něco jiného je takový výlet, když je ve vzduchu ještě někdo, kdo má proti tomu námitky.
Ahoj, kamarád plánuje také dorazit a má dotaz: jak je koncipována prohlídka výrobních prostor firmy Eduard v Obrnicích - vstupné je součástí akce v Lounech, hromadný odjezd, nebo domluvené časy vstupů do areálu Eduardu? díky
Jak šel čas Ferrari: F40, 360 Modena Spider, 250 Testa Rossa, 365 GT4BB, 246 Dino GTS Spider, 348 Ts Spider, 512 Tesstarosa, 612 Scaglietti, F1-126c12 Long Beach, 365 GTB4 Daytona, Mythos, F-355, 328 Gtb, 250Lm, 512BBi, 330 P4, 148 California, 599 SA Aperta Gold Editon, 512BBi, F1-90 641, 348 tb Monte Shell, F50
Rozestavěno: Lamborghini Jota SVR, Ferrari 308GTB Barum, Ferrari F310B
Tak popořádku. Těch 30,- Kč je startovné za účast v soutěži. Pokud nesoutěžíš, nic neplatíš. Pokud se prohlídky týče, tak po zkušenostech z minulých ročníků se bude konat hromadný odjezd z Loun do Obrnic. Kdo bude mít auto, nabere kolegy, co mu jich tam vejde, a pod vedením Jirky Brože se odjede do firmy, kde Jirka podá zasvěcený výklad. Jarda P.S. Na času odjezdu a dalších detailech se domluvíme přímo na akci.
Je lehké házet bomby na lidi, kteří se nemohou bránit, ale něco jiného je takový výlet, když je ve vzduchu ještě někdo, kdo má proti tomu námitky.
Ahoj, já se taky přijdu mrknout. a vezmu i kolegu , když už to je v místě a nemusím nikam jet. A když mne tam nepustíte, tak alespoň vomrknu to, co budete mít venku.
Zdá se, že to tentokrát bude velký.Nějací prodejci se přidali? Věřím, že po prohlídce bude nálada něco koupit.Právě jsem dodělal model a něčím novým bych se potěšil.
Tak co vím, měli by kromě Standy Kučery (Artura) přijet ještě kluci z Děčína s podložkama pod modely, modely a časopisy přivezou kolegové z Pelhřimova, Písku a od Berouna a resinové věci na auta kolega z Teplic. Navíc by kluci ze Žatce měli přivést nějaké modely na burzu (nevím jestli je to pro ukončení aktivní činnosti modeláře, nebo pozůstalost. Nějak jsem dneska Jirkovi špatně rozuměl, ale to na podstatě věci nic nemění). Takže doporučuji vzít dostatek oběživa. Pokud bys chtěl koupit něco pro dorost (např. házedla, jednoduché létající modely, je kousek od knihovny prodejna Karmar model. Mají tam otevřeno do 12ti hodin. Druhá prodejna zítra končí, bohužel).
Podle předběžné dohody, bude na doprovodné akce hromadný odjezd. Tzn., že nejprve se pojede na Ranou (maj tam imatrikulace, tak ať tam moc nepřekážíme) a potom rovnou do Obrnic k Édovi. Ale nic není definitivní, vždy se lze domluvit.