Oproti minulému roku sme tam pridali "zaškrtávatko" na prihlásenie do témetickej výstavy "Tanky od Prochorovky". Je tam len preto, aby sme si upresnili počet modelov a tomu prispôsobili priestor a tiež aj množstvo upomienkových predmetov pre účastníkov tejto malej výstavky
No, mám z Vás radosť! Poteším trochu aj ja: prbudol ďalší celkom zaujímavý sponzor, pribudli ďalší záujemcovia o piatkovú GP (prihlásených zatiaľ 22 ľudí), stoly pre zvýšený počet modelov som už zabezpečil, máme nových členov KPM, ktorí chcú byť nápomocní pri súťaži. Teda vyvýja sa to ozaj veľmi nádejne. Len tak ďalej! Stano
Nie je to nutné. V rámci registrácie je len voľba na zaškrtnutie o účasti na SIG-u. Teda ten čo ide súťažiť nám dá vedieť, či prinesie aj model do SIG-u. Ten čo chce len priniesť model do SIG-u sa nemusí registrovať. Tá voľba je tam len preto aby sme zistili približný počet účastníkov v tématickej výstave.
Keď to tak po sebe čítam, tak dúfam, že som to dobre vysvetlil
Ide proste o to, že na SIG sa nie je potrebné registgrovať. Na súťaži budeme akurát rozdávať štítky pre účastníkov SIG-u, aby si vypísali nejaké údaje o sebe a o modele, ktoré môžu priložiť k svojmu modelu. Ale ani toto nebude povinné. Je to len o tom, aby si diváci mohli identifikovať prácu a autora
Supeeer , tak tento rok nesúťažne a budúci rok keď už budem mať niečo postavené tak možno aj súťažne. Ako je to s vekovým ohraničením súťažiacich (konkrétne 14r.) ?
Chcem upozorniť, že SIG "Prochorovka" je iba súčasťou všetkých vystavovaných (nesúťažných) modelov, a že do kategórie nesúťažných modelov môžete priniesť akékoľvek modely lietadiel,tankov, lodí, áut, ... . S prihlásením do SIG-u neotáľajte, potrebujeme počty prihlásených čím skôr, aby sme vedeli zabezpečiť dostatočný počet upomienkových darčekov. Stano