Takhle zadělaný moře jsem viděl sand jedině v Číně.. Řekl bych, že jsi to trošku přehnal s tím sajrajtem, ale uvidíme co z toho vyleze. Voda bude po okraj toho spodního rámečku?
Chlapci ďakujem. Za komenty... Nganasan: hej bude po okraj toho rámu Company7: no možno aj hej, ale už sa s tím nedá robiť nič takže to tak ostane .... Honza: díky potešil si ma správou, že je to v celku ešte stále košer a drží sa to reality ja tvor strezomský mám k prístavom strááášne ďaleko
Tady má někdo našlápnuto k parádnímu diu.. Jsem zvědavej co z toho vyleze A když jsem byl naposled třeba v Hamburku, tak tam toho sajrajtu bylo taky dost a dost v přístavu. Spíš to bylo způsobeno tím, že v tu dobu měla vegetační období nějaká ta mazlavá řasa.. Tak proč ne..
Takže dnes slabý progres musím si dať trocha pauzi od tohto projektu. V čera som strekol oba modely šedou a na Pz.I som skúsil trocha modulácie.... model sa leskne lebo bol čerstvo streknutý sprejom základ na plasty(používam to ako fixátor pri rôznych postupoch...) uvidíme ako to dopadne v závere bude I-ka obsypaná aj tak vojakmi takže
Ano dá. Je to velmipekný a detailný model akurát treba trocha brúsiť keď chceš osadiť korbu s vežou na vaňu. Pásy sedia tiež celkom v poho akurát doporučujem dodržať postup v návode tj. zlepiť vaňu, nahodiť kolesa, pásy skompletovať korbu osadiť vežu a potom lepiť vrch na spodok