Lepeno s minimálními úpravami, trocha tmelu tady, trocha tmelu tam, nejvíc práce dal vršek vstupů, kde chyběly při napojení dva milimetry na výšku a stejný problém u napojení směrovky a hřbetu za kabinou. Na pomoc při barvení použita ta smradlavá kouzelná vodička, která nám sice udělala ošklivá rozhraní barev, ale o to kouzelnější bylo, když jsme z celého zeleně omatlaného letadla začali sloupávat maskol a "tyjo, to je skvělý, ta je úplně maskovaná"

Podvozek jsme po zralé úvaze vypustili, "on by se mi asi stejně ulomil." Tak jsem už jen narychlo nalepil kryty.
No a trochu jsem se procvičil, povedlo se nalepit destičky tam, co chybělo moc plastu, nepovedlo se to maskování, když se žmoulá kolmo k rozhraní, ještě to jde, ale jak se začne vytahovat zpod barvy, je to v ... je to špatné. Taky je to úplně jiná zábava, když vám jeden pětiletý prcek pomáhá a současně hlídáte druhého tříletého ve vedlejším pokoji, model si dělá kdykoli během práce kratší i delší testovací lety s občasnými LMU a neustále čelíte dotazu, kdy už to bude hotové

Pitotku už jsem počtvrté nelepil.
No a pochopitelně rakety, "ty mají taky trysky

Říkejte si, co chcete, tohle je můj nejlepší model za celou dobu dřív i teď po návratu. Lepím si pro radost a když vidím, kolik radosti tohle udělá tomu mrněti ... kam se hrabe to nejhezčí, co jsem kdy postavil.
Naposledy upravil olouch dne 19 črc 2015, 21:50, celkově upraveno 1