Zdar panove... diky za ohlasy... ale - jako urcite to tak neberu, ze bych musel trumfovat necim vic nez kdokoliv z vas (nejsem tak zalozenej a beru kazdou stavbu jako prinosnou). Klidne at to nekomu poslouzi v obdobnem postupu, dyt se taky necham od vas motivovat ... Ono to vlastne je zatim jen jine tim, ze je to o chlup vic otevrene... ... a navic teda v naprostem zacatku. Ty male trojuhelnickove prolisy - ty jsem delal vrtackem (cca 0.5 mm), hrotem a hranou zavitu vyskrabavanim (jako zcela primitivni postup) a cumel jsme na to tak ze 2 cm. Bylo to o oci, vic jak 3 kousky za vecer by bylo na Chocholouska. Ten prolisovy dekl jsem delal po vecerech chvilkama cca 14 dni. Priznam bez muceni, bylo to psycho a pak jsem jen dofal, ze to tim ohybanim nezlomim a muselo to i vyjit na prvni pokus s vlepenim vterinakem. Ale ja si to vyberu jinde . Cekam ted na druhy resinovy motor (bohuzel na to nestaci jeden), behem tydne asi bude a pak se do jeho predelavky pustim. Myslel jsem, ze bude zavazet to pulkruhove derovane zebro,a le nemelo by.
skoro se ted stydim davat prispevek, ale co - sel jsem do toho, tak to taky doklepnu pokusil jsem se coudy z vejfuku a jsem rad aspon za toto, snad to neni moc...
Panstvo viete mi niekto pomôcť s prevodom farieb Tamiya na Gunze??? nejak sa v tom strácam a nevyznám Sky je v surfe a ja si neviem vybrať farby.. Mali by to byť AS-13, AS-14, AS-15 a AS-16 klasická SEA camo ďakujem
Rera píše:Podle mě by to mohlo být takto: AS-13_FS34102_C303 AS-14_FS34079_C309 AS-15_FS30219_C310 AS-16_FS36622_C311
Veľká pomoc veľká vďaka včera som to ešte lúštil a nakoniec mi vyšlo niečo podobné s jediným rozdielom že namiesto C309 použijem C330 Kedže to budem určite rozbíjať a plesniviť tak by to malo byť super tieto odtiene Ďakujem ešte raz!!
Zase kousek dal... Zacal jsem motor. Vzhledem k tomu, ze jej ve "ctvrtce" nikdo nedela (aspon o nem nevim) a protoze na nej bude z prave casti vcelku videt, tak na to nestaci ten z krabice. Volba padla na nejblizsi podobny - z Corsaira. Padnou na nej 2 kousky, protoze jako na svinu ani u nej neni ta druha rada cela, je zariznuta v desce. Zacal jsem prvni radou; predni cast s reduktory je jina, takze jde taky pryc. Tu jsem delal z Miliputu, ostatni z odpadu... Jde to pomalu, taky s ohledem (jak jinak) na cas... Ale, dela se na tom , dela, ne ze ne . Zatim zdravim vsechny.
Přílohy
Wright R-3350 Duplex Cyclone, podle nej se budu snazit delat...
Michal, iba jedna technická pripomienka - na fotke vyzerá ten kužeľ ostrejší ako ten Tvoj ... Inak pekná práca. Neuvažoval si o tom miesto Quickboostu použiť motor pre Corsair od Airesu ? Druhá rada valcov je kompletná.
To Hansi: ono na tom vrsku kuzelu bude stejne ten maly kulaty dekl ze stavebnice (z nej vlastne leze za spicka), ten kuzel jsem vlastne strouhal podle toho, jaky byl v odlitku celeho motoru z krabky. Cili melo by to byt nakonec OK. Jo, asi jsem sahl po tom mene "pravem", ted uz to udelam s temi od QB. Priste si lip projdu nabidku Airesu. Ale diky za info, pro priste budu lip vybirat. To Vlado: jde mi to jak psovi pastva, diky.