ako príležitostný bojovkár vkladám môj pokus o zimnú kamufláž , otvorenú 34 som plánoval už dlhšie a najprv to mal byt dragon s resinovým motorom a interierom , ale ked som narazil na túto stavebnicu ktorá v podstate ponúka to isté za štvrtinovú cenu tak nebolo čo riešiť , na druhú stranu dragon to nie je a to ako pasovaním , presnostou ale hlavne kopou otrepov a celkom dost prepadlín - naštastie to nie je žiadna tragédia a odstránit to ide v pohode , stavebnica ešte ako bonus obsahuje kovovú hlaven a lepty s velkou mriežkov a je škoda že tie 4 malé nie , ak by tam boli tak je zbytočné kupovat lepty od Eduardu z dôvodu že z 2 planžiet mi skoro všetko ostalo ... pasy su gumové a flopom leteli rovno do koša a miesto nich išli fruily , obtisky podla môjho výberu mi zhotovil parťák z klubu , farby su v tomto prípade použité akrylové Tamiye , znázornenie zimnej kamo som robil kombináciou viacerých techník a na následnej patine som si vyskúšal viacero prípravkov od AK čo bolo pri tejto stavbe aj mojím zámerom - stavba je tu viewtopic.php?f=58&t=72657 , na záver by som sa chcel podakovat kolegom ktorý si našli čas a poradili mi pri mojom občas tápani , karol antalik,jano krško,kavečko,síra,brano ,mildo,dolin,jano 78 ....... s niečim spokojný som a z niečim nie a ako to vidíte vy nechám na vás ... fotky su aké sú v skutočnosti má biela väčšiu hĺbku (podla mňa)
Přílohy
Naposledy upravil Lubomír Kerék dne 09 bře 2013, 02:06, celkově upraveno 4
Ľubo, dva krát písať to isté asi nemá význam, takže za mňa už len toľko Inak tie dekaly sú skvelé, musím Jana Krška pochváliť, bo odviedol skvelú prácu! Moc sa teším, že ho uvidím aj naživo...teda dúfam