Díky pánové, Martine, Olfu jsem nikdy neměl, ale speciální udělátko to taky není, Dane, pouze modifikované nulátko. Nejmenší průměr, co vyřežu je cca 4 mm.
Přílohy
vercajk
červená
nedaří se a pokusem o rychlou nápravu jsem to ještě více zku....
Dušan Ritz
Všechno, co dobře začíná, obvykle špatně končí. Co začíná špatně, končí ještě hůř. (Murphy)
částečný odmasking, kdyby někde vyskočilo nějaké nepříjemné překvapení kromě toho průseru bude potřeba opravit světlou konturu kolem velkých kokard, ale to je sranda
Přílohy
Dušan Ritz
Všechno, co dobře začíná, obvykle špatně končí. Co začíná špatně, končí ještě hůř. (Murphy)
Teď to vypadá parádně, už s kokardami! Už se těším, až bude nástřik kompletní.
Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Počátek pokusu o nápravu, tu prasárnu jsem umyl, přebrousil schody a zasurfoval. Až to pořádně zaschne, přebrousím, schody definitivně zmizí a pak už je to standardní postup. Spěchat nebudu, stejně čekám na masky kódových písmen a sériového čísla.
Přílohy
Dušan Ritz