" Sú veci logické, nelogické a Siemens "
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Rozostavané
Posledné postavené
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Rozostavané
Posledné postavené
Conti07 píše:vstupoval som do dalšej fáze života a hľadal si prácu po škole:) to je úspešne zvládnuté a teraz v týchto posledných dňoch už pracujem aj ja pilne. Snažím sa to spraviť čo najlepšie, bijem sa s plastom lebo som nikdy takto do detailov nerobil, čo ma hnevá že to je strašne ale strašne pomaléale ked to dávam pomaly dokopy tak sa to pomaly ukazuje
už tento týždeň niečo pridám, taktiež ďakujem !!
Conti07 píše:no uz najblizsie aj ja planujem nejaky 3 napravovy tahac ... ale teraz chcem to volvo co mam v podpisedobre sa robi ked auto stoji na dvore a je pristup k rozmerom ... horise bude ked budem robit nieco co sa nebude dat omerat zistit tvar :X mna na tvojom navese zaujala ta presnost lebo niekedy sa velmi trapim aby som to mal presne take neviem ci to je u kazdeho take alebo to len ja tak vnimam :d a nie vzdy to vyzera tak ako by som chcel ale u teba mi to pripada velmi velmi vydarene ! tam cerpam inspiraciu ja
Conti07 píše:Nazdar:) tak ty robis milove kroky oproti mneja som makal cely vikend ale ukazem az ked dokoncim celok na ktorom pracujem dufam ze do stredy to bude
, s tym ze to robis prvy krat si ma prekvapil lebo vsetko vyzera velmi cisto podla mna, ale zase nevravim ze sa o to nesnazim aj ja,len nepouzivam cisto veci od evergreenu ale aj plastove dosky bezpecnostne... K tej ponuke ohladom navesov co si navrhol by sme sa s bratom prihovorili o ten kontajnerovy asi, ak by boli nejake podklady casom by sa urcite zisli, momentalne k volvu chcem plachtovy ale neskor by kontajnerovy nebol od veci a mat odlozene k nemu materialy by boli len + pri rozhodovani
tak v priebehu tyzdna sa ozvem snad sa to bude pacit
ahoj
koubasek píše:I když jsem tady asi ještě nepsal, tak stavbu sleduju už od první stránky.A během pár týdnů postavit návěs jen z destiček, to je síla.
Jo a abych jen všude nechválil, nevím jestli už to nepsal někdo jinej, ale ty fotky jsou většinou teda nic moc. Často se tady na foru fotky řeší víc než samotnej model na nich, a teď to najednou nikomu nevadí. ( I když přiznávám, že často taky fotím mobilem, protože jsem línej ty fotky tahat z foťáku do notebook kabelem)
Honza 'ned' Rosecky píše:Hle, pocinaji se objevovat jemne detaily! Pekne...
Conti07 píše:Fajnovo to vyzerá !som zvedavý na ten mechanizmus ten tomu dá grády
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků