Mám na vás všechny dotaz ohledně korby. A to na vnitřní část. Říkal jsem si, že bych ji udělal trochu ošoupanou, přece jenom je to korba a při prvním naložení se případný lak odře. Kdybych to nalakoval i zevnitř, tak by to podle mě vypadalo divně..co myslíte vy?
Podle mne je to vec, na kterou si muzes odpovedet jen ty sam. Jaky auto stavis? Auto po GO, ktery stoji na dvore CAO Teplice a je tesne po GO a nebo auto na pocatku provozniho zivota a korba uz nejaky naklad prevezla? Realne jsou obe varianty. Otazkou je jak moc dobre dokazes odrenou korbu napodobit.
No když už to mám trošku zaprášený tak si říkám že čistá korba by k tomu moc nepasovala. Je to tatra po GO, která pár fůr už odvezla, ale s tím odřením to nebudu přehánět samozřejmě, prostě něco jak je na té fotce. Napodobit to myslím půjde dobře..uvidíme..
Abyste neřekli že nic nedělám, tak jsem dneska nafotil malou ochutnávku drobného postupu. Korba v laku a opotřebena. Začal jsem píst, ale ještě musím vymyslet jeho uložení, tak aby to fungovalo jak má. Korba je posazená jen na sucho..ono ani potom vlastně nebude přilepená že.. Tak fotky:
Většina modelů přitáhne pozornost určitým rysem, který ční nad vším ostatním. Jednou to jsou propracované detaily, podruhé bezchybná povrchovka, jindy zase realistická patina nebo atraktivní tuning atd. Tady všechno vystihuje jediné slovo, které tu už "zaznělo": KRÁSA. Jarda
Ja to neviem,ale načo tu preboha čakáte?!Šupnite to niekto do chrochtárne!!!!Beztak 2/3 vecí,čo je tam,tejto Tatrovečke nesiaha ani po ventily na kolesách...Musíš z nej mať neskutočnú radosť,tak si ju uži!Ja by som si ju užil...
Tak to je nádhernej mazlíček..!! Chtěl bych se zeptat, jestli by jsi nemohl naznačit alespoň trochu, technologický výrobní postup u pístnice.. Teda pokud ten není prezentován už u "papírových modelů". Tam jsem ještě nekoukal a pokud to tam je, tak jakobych se na nic neptal.. Ještě jednou, náádherná práce..!