Ahoj, tak sem po nejaky dobe davam zase novy model. Mel jsem cas o zkouskovem, tak sem neco zbastlil, nebo spise dodeal rest z leta. Je to obycejna stavebnice, barvy tamiya a vallejo. nejak AKcka a MIG. Zkousim si hlavne osvojit torsku modelarsky techniky a styly, tak se snad postupne nekam posouvam, osobne oproti minulemu modelu mam zas vice zkusenosti a vysledek je snad i pro me samotnyho lepsi. Metodou pokus omyl doladuju nektery techniky a jejich spravnou aplikaci. Jinak jsem si vedom nekterych chyb, zejmena teda jeste nejsou prilepeny pasy napevno, protoze mi chybi maly kolecka kladkovy, ktery mam ted nedostupne daleko od bydliste, takze to a drzaky pasu prijdou na model i s ocouzenim vejfuku a hlavne, az bude zase cas na tenhle konicek Tak budu vdecnej za rady a postrehy, snad jsem to tak nezmrsil
Přílohy
pandulaci me zacinaji docela bavit, hlava je nova, zbytek je stavebnicovej. No. 2 figurka, tak jsem celkem spokojenej :)
Velice podařené Navíc umíš i malovat figury, což ti tiše závidím. Jediné, co mi tam hapruje je to story. Jeden má na hlavě beranici a druhej má vykasaný rukávy a cloní si rukou proti slunci, ale neřikam, že to neni možný, taky v zimě čapku nenosim