Jsem rád, že vidím, co z té krabičky má opravdu vylézt Mě se moc líbí, přesně, co stavím já rád, čistý pěkný náklaďák. Když to vidím jako celek, určitě ale nedám před zadní kola tyhle blatníky, moc mě nepřipadají realistický. Ale jinak super!
Když to vidím, tak si hned vzpomenu na své začátky, kdy jsem chtěl co nejčistěji postavený model jen tak z krabičky. Dnes už sice zkouším nové věci včetně patiny, ale na pěkně postavený "krabičkový" model se vždy podívám rád. Dobrá práce!
Tony díky. On sa len leskne lak. Ako som napísal väčšiu patinu zatial neviem robiť. Už som to skúšal. Moj názor je taký že viac patinovaný model si vyžaduje nejakú diorámu, alebo tematický podstavec. To je môj názor. Bežné opotrebenie, ošúchanie, zosvetlenie hrán poprípade nejaká hrdza to sa mi velmi páči.
no Pali,,,,tak mas dobojovane,a vyhra je vo tvojich rukach,,, ,,mas dalsi krasny kusok do zbierky,,,fakt nadhera,,,budem velmi rad,ked sa to uz aj ja takto naucim robit,,,parada,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.
no to ano pali,,,ja mam problem poriadne odfotit toho lonestara,,neviem najst svetlo ani uhol ,,,,co uz nejsom na fotenie,,, ,,,hlavne ze sa podari dokoncit model tak ,aby sme boli spokojny,,, ,,a ty mozes byt,,,,a este chcem pripomenut,ze ja som ten problem s prachom o dost viac vyriesil tak,ze som rozobral stary pc a bednu som vykuchal ,nechal som len ventilator ktory mi taha von vypary,po nastriekani dam model dovnutra,alebo ho priamo tam nastriekam,zavrem a necham uschnut,a mam ovela ovela menej problemov s prachom,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.
Jo jo. Ja mám doma odsávačku výparov od fengdy ale asi to predám. Niežeby to nefungovalo, ale som lenivý to furt rozťahovať a nechcem to nechať na stole. Je to taká opacha... ale inak dobrá vec.
no tak chalani,tuto chemiu som este neskusil,,ked je to tak ako hovorite,tak to skusim aj ja,,,dikes za inspiraciu a radu,,,a pali,ked budes mat trochu casu,tak mi napis sz ako sa to pouziva,nech viem aspon zaklad ,,dikes