I když Martin Rychlý zde dává jednu hezčí 110-ku než druhou, přesto si dovolím otravovat ještě s jednou. Je to stará známá D-3 od Dragonu a k tomu barevný zoom od Edy. Začal jsem již před nějakým časem a tak dávám pár fotek. Foto nic moc
No, právě že do interiéru je přes ten "skleník" dost vidět. Jinak trup mám slepený a začal jsem zbraňovou šachtou v přídi. Ta špice se mi zdála moc prázdná a tak jsem se rozhodl ji vybavit dle podkladů v Revi fotokulometem. Upozorňuji, že nevím, zda mnou vybraný stroj ho měl, ani jak často ho 110ky měly, ale dám ho tam.
Práce pokračuje pomalu, mám opravenou vrchní přepážku pilotního prostoru, snad jediná věc která se Dragonu na tomto modelu nepovedla. Zalepil jsem také vybrání pro "klec", nevím jak jinak to nazvat. Tu tam dávat nebudu, protože si myslím, že to jim trochu ulítlo, žádné takové zesílení konstrukce překrytu na fotkách nevidím.
Tak když už jsem to oživil, tak přidám další mírný postup. Během těch let jsem na tom postupně po trochách dělal, a i nějakou fotku udělal, tak budu pomalu přidávat.. Trup v surfu, onýtovaný (asi napotřetí..) to mi prostě nejde