Aleš R. píše:Měl bych dotaz na Eduardí BIS. Postavil jsem ho na kola a mám pocit, že má čumák trochu dolu, asi jako když stojí na dráze se zašlápnutou brzdou. Podle fotek třeba tady ten libyjec má být příďák docela narovnaný. Pak jsem kouknul sem: http://www.eduard.com/cs/blog/mig-21bis ... se-photos/ a můj BIS má přesně tenhle postoj. Je vidět, že má oproti MF jakoby víc zmáčklej příďák. Je to podle mě dobře vidět na poslední fotce (z boku MF) a předposlední (z boku BIS), kdy má kolečko z bisu k detailům nohy jakoby blíž.....Možná je víc u bisu i celá noha trochu dozadu...Ale nezdá se mi, že by měli BIS a MF jiný příďáky? I podle pohledu zepředu je BIS níž, ale jak je to nafocený...
Kubouš píše:Jouza píše:Michal Vyparina píše:Mám možnost sehnat si MiG-21F-13 od Revellu v měřítku 1/72. Stojí to za to?? Případně zda se vyplatí investovat do resinů fy.Quickboost, či jiných doplňků??
Myslím, že je to pěkný model, lepe zpracovaný, než Bílek. Taky si jej chci časem pořídit
Tak to abys radši začal hned, jelikož reedice zatim nehrozí a na eshopech už je skoro nesehnatelný. Je to bohužel jeden z těch revelláckých modelů, co se objeví, všichni si myslí jak dlouho se bude lisovat a nakonec zmizí z nabídky ani nevíte jak. Minimálně to chce opravný set quickboost na čumák, ale nějaký set (je v něm vacu kabina, čumák, kola, sedačka) dělá i Pavla, ale nakolik je její oprava čumáku přesná netušim.
Michal Vyparina píše:Nebylo to náhodou na soutěži v Příboře??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků