Tak po celkem pohodové stavbě dobojováno. Model má známé tvarové úlety, které jsem původně chtěl i napravit, ale jediný opravný set, o kterém vím, byl již nedostupný. Takže Hali zůstal víceméně z krabičky, jen onýtovaný a s eduardím zoomem. Jediná úprava je zadělání šachty ostruhového kolečka, kterou Mk.I neměla. Díky všem za pomoc a podněty při stavbě a speciální dík patří "Discus pilotu" Lacovi za nezištné poskytnutí obtisků na chtěný marking
Dobrá práce! Sledoval jsem celou stavbu a výsledek je super.
Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Musím se přidat . Britské bombarďáky mají svoje kouzlo. Popral jsi se s tím moc hezky. jediné čeho jsem si všimnul je šedá kolem kulatých okýnek na zádi trupu. U průhledných částí bez rámů je lepší pro jistotu máznout místo kamo barvou před nalepením dílu, protože někdy je pak po obvodu vidět surf nebo přímo plast .
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
Paráda, udělat malou stíhačku ve dvaasedmdesátce si myslim zvládnu , ale takovouhle almaru zvládnout tak, aby to takhle vypadalo a někam se to nezvrhlo !?! Véélkej respekt
Vystřelim z děla, páč mašinkvér je na hov.o !!!!! Koupím různé modely 144 i rozestavěné, nabídněte, děkuji