Ten biely káblik je tam schválne, ale možno ho pretriem ešte neutralnim waschom uvidím ... no a ten trojuholník je opotrebovaný len to asi nieje moc vidieť. Ale nakoniec aj tak ho moc nebude vidieť keď pred neho postavím mačacieho krála
Inak všetkým ďakujem. mal som trocha obavy čo mi na to poviete
Takže továreň, je asi už dopatinovaná Tiger osadený nasucho. Bedničky v pozadí sú z balzových profilov. Akurát, len neviem či by som nemal obehnúť kolesá grafitom
je to super aj napad aj prevedenie ale 2veci tie debnicky su nejake divne neviem nieco mi tam nesedi a tie sive tehly maju taku zliatu frabu dohromady ak to tak ma byt tak sory je to len moj nazor
Nganasan: nad tím som rozmíšlal aj ja ale čo som našiel daaké fotky na nete tak nie každý mal pás. Tak ma napadlo, že možno daakou inou technikou ich posúvali po dielni... A druhá vec teraz tam už pásy nahodiť asi nebudem vedieť. Takže to tak bude musieť ostať ... Akurát, len rozmíšlam či by som nemal prebehnúť pojazdy grafitom
RobTom: čo sa týka tých jednoliatych sivých tehiel tak majú znázorňovať opravu prasklín, alebo poškodenia keďže v tom čase boli už nálety každodennosťou. No a bedne neviem čo sa ti na nich nezdá sú z balzi napustené waschom a hrany prebehnuté šmirglom pre náznak opotrebenia.
No a čo sa týka figurky ako som už písal je umiestnená inde zápletka celého deja je niekde úplne inde a Tiger je len kulisou spolu s továrňou :D
Už som to vymyslel to s tými pásmi poriešim tak ako pri prezuvaní Tigrov s prepravných na bojové tj. pásy budú iba zospodu. Akože ich budú nahadzovať, alebo upravovať
Jaaaaaaj Michal už je neskoro akurát som tam už na fest nalepil Tigra čakal som s tím týždeň a zatial nikto nič. No a rozostavaný tank je ťažko daako oživiť možno daakou handrou. No ale späť ku grafitu teoreticky by tie pojazdy oleštené ani nemuseli byť stroj je čerstvo zložený tak si myslím, že toho vela po hale nenajazdil. Takže by to koniec koncov mohlo byť aj ok No a konečne fotky