V12JT píše:Z dálky, z blízka, zvenku, zevnitř, z úhlu nebo přímo, a navíc ze všech stran je to Tatra se vším všudy. Neuvěřitelná práce.
Jarda
Tak tohle jsi mi vzal Jardo z huby,ZETOR je parádní,ale tohle je zase o level jinde.......fakt jsi to trefil úžasně.......trochu kacířsky si myslím že je škoda na to dávat i korbu,takhle se mi to tůůůze líbí....
Díky hoši. Moc si vážím vašich pochval, to co tu předvádíte za kousky je opravdu až neuvěřitelné. Naživo bude k vidění na Papírovém království Brno sobota 23.2.2013 9:00 – 14:00 hod v Centru volného času v Brně Lužánkách, kdo chcete přijďte se kouknout, bude tam plný sál parádních modelů Tady jsem si dovolil malé video.
To video tomu dává úplně jinej rozměr. Kromě toho že to všecko fantasticky vypadá to navíc fantasticky funguje a na to je opravdu radost se dívat! Jednou bych chtěl něco podobného dokázat z plastu. Máš můj obdiv.
no tak to je něco ... vše už bylo napsáno . Popravdě až nechápu, že to musí být z papíru . Už kdybych náhodou udělal jedno kolo, asi bych neměl na to to třeba neodlít . Je to opravdu paráda, to je asi dar, taková šikovnost a trpělivost .
"nejdůležitější je si vybrat stranu" a pak už je to jen o počasí