Celkovo sa mi model páčil. Rozhodne vyzerá ako Jak. Hawu som nikdy nemal v rukách, ale ak by som staval Jak ešte v budúcnosti, tak určite opäť Zvezdu. Nekupoval som žiadne doplnky, z leptov na La-5 som použil len protistrihové nožnice a z nemeckej sady pracky na pásy, ktoré som robil z plechu od Coly. Myslím ale, že lepty od Eduardu by tomu veľmi pomohli, hlavne palubka. Tiež som chcel otvoriť kabínku, tak som si vytiahol novú (samozrejme ju teraz vydal Rob Taurus

Klady stavebnice: veľmi pekný kokpit, slušne vyzerajúce šachty, celkovo pekné detaily, realisticky urobený chladič, klik-klak systém je super, keď si chcete model poskladať nasucho ešte pred stavbou (ja to robím veľmi často

Zápory: - trochu zvláštny plast, ktorý sa horšie začisťuje, ale dá sa to zvládnuť (kabína je vyslovene "gumová", ale vyzerá dobre)
- preliačiny na krídle zhora aj z dola a nevhodne zvolené delenie krídla na spodku trupu - obe treba pracne tmeliť a brúsiť, mne osobne to však až tak nevadí
- chýba naznačenie konštrukcie na pohyblivých plochách, ja som ich zaškrabal skalpelom a naznačil surfom
Kamufláž: Postavil som kamo z krabičky, konkrétne stroj Semjona Rogovoja. Dekály sú celkom použiteľné, po prebrúsení a zalakovaní okraje nebolo vôbec vidieť. Čo sa týka presnosti kamo - je tu dosť nejasných vecí. Kužeľ bol buď červený, alebo v kamuflážnych farbách. Na SOP bol buď jeden, alebo dva pásy, mohli by byť teoreticky aj žlté, nie biele. Ten symbol pod kabínou mohol mať aj iné farby, napríklad Eduard ho spravil trochu inak.
Tak ako ho mám ja ho má aj Authentic Decals, netuším však, či je to celkom správne.
Striekal som ho akrylovými Tamkami, všetky odtiene sú miešané. Lesklý lak Clear (Future), matný Tamka. Skúšal som naznačiť olejmi stečeniny. Som celkom spokojný s tým ako vyzerajú, trochu som to asi prehnal s množstvom a rozmiestnenením. Nabudúce to snáď bude lepšie...
Hotovo: Aichi M6A Seiran, Mosquito Mk.IV, Polikarpov I-16; Fiat G-55 Centauro; Jak-3; Bf 110C; Bf-109E; Micubiši A6M2 Zero