Udělátko máš fajne, hodně to pomůže při usazování a jak psal Ondřej - zkoušet, zkoušet a to pujde, zatím super , jo a tu 20cm korunu máš jak opravdovou. M
Ondro ty seš prostě šílenec fakt parádní ....ty výplety
Martin martinsticky Štický Máte-li dojem že vidíte nepořádek , nenechte se zmást . Jedná se pouze jen o systém uložení věcí , který momentálně nechápete .
A na úsvitu šestého dne pravil Hospodin: "Budiž výplety!" A výplety byly.
Některé se moc nepovedly, ale celkově to mohlo dopadnout i hůř. Až jsem se sám divil, že jsem při tom množství musel opravovat jen dva. Asi jsem měl víc štěstí než rozumu...
Paráda. To vypadá že ještě kolečka a vrtule a hotovo co ? (nebudu prudit s výpletem vedoucí od trupu ke kraji dolního křídla-ovládání křidélek) Ja bych na ten model raději už nešáhl...
Ono toho bude víc. Zatím jsem přidělal ostruhu a podvozek, teď ještě nalepit kolečka, vrtulku na podvozek a pitotku.
Vlasto, díky, o tom chybějícím výpletu vím, původně tam byl při prvním pokusu o usazení horního křídla, ale pak jsem došel k názoru, že se na něj vybodnu - špatně by se napínal teplem a nechtěl jsem riskovat, že bych x dalších vlasců přepálil.
Ostruha je asi větší, než by měla být, ale bohužel jsem si toho všiml pozdě.
Držte mi pěsti.
Teď mě ještě napadá, že jsem zapomněl na oblouky pod spodní křídla.