Když jde něco moc hladce, je vždy na obzoru nějaký průser. Mnoho nul je přesvědčených, že jsou elipsami, po kterých obíhá Zem. Souhlasně přikyvovat je mnohem pohodlnější a úspěšnější, než se snažit obhájit svůj názor. Slepému barvy nevysvětlíš...
Když jde něco moc hladce, je vždy na obzoru nějaký průser. Mnoho nul je přesvědčených, že jsou elipsami, po kterých obíhá Zem. Souhlasně přikyvovat je mnohem pohodlnější a úspěšnější, než se snažit obhájit svůj názor. Slepému barvy nevysvětlíš...
Tak som si struhol 2x Argus a 1x Hirth, nato čo bude vidieť cez tie dierky vpredu . Momentálne prerábam zadné dosadacie časti motorov, aby zodpovedali predlohe a boli ľahšie kompletizovateľné.
Práve sa babrem so závesníkmi na bomby a mám v tom dosť hokej. Podľa návodu od OWLov sa u nočných mašín používali závesniky ETC 71, ale na čitateľných fotkách nočných rušíčov som objavil len ETC 50ky. Má v tom niekto jasno, kedy sa ktorý závesník používal alebo to bolo úplne jedno a závesníky boli vzájomne zameniteľné? Na Fw 190 to tak bolo, ale niekde hlboko v hlave mám info, že 71ky sa používali až od roku 1944 .
Čakanie na polyuretany som vyplnil prácou na súčiastkach podvozku, výrobou chýbajúcich pitchoviniek a tmelením početných škrabancov na krídlach a trupe. Momentálne maskujem kabínu a zopár záplat na trupe, ktoré chcem znázorniť surfacerom .
Přílohy
Keď to dám dokopy, mal by z toho vzniknúť podvozok