Dragon wagon je asi jediná kára, která by mne zlomila k tomu, abych udělal něco z druhé světové mimo Tomcatterů (já až tak od Namu dál). Moc se mi líbí. Paráda. Pěkně sis pohrál s krajinou i celkovou situací, modely taky super.
"Co tě nezabije, to tě jednoduše... ...ZEŠÍLÍ !!!"
Už som tu bol , no prehliadol som to 1/72 a myslel som si že to je 35 ... nenapísal som koment lebo na 35 by to nebolo slávne, každopádne som to znova teraz už zo správnymi info a musím pochváliť moc sa mi páči
"Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty" George S. Patton
Ty figurky jsou opravdu strašné. Jsou to staré airfixi, byly přiloženy ke stavebnici SCAMELU. Podívej se teď na fitury u Traktoru M5, který posílám. Snad budou lepší. Dostale jsem je od kamaráda a ani nevím od jaké firmy jsou.
Až na ty figurky je to moc pěkný komplet. Jsou to ale Hasegavy mám je doma taky z traktoru M5 a jsou i u Willyse. Scamell je anglickej a tohle jsou Amíci.
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
Tato moderní technika mne příliš nebere, nicméně tuto káru už jsem někde zaregistroval a ve tvém provedení vypadá hodně monstrózně a sugestivně! Paráda!
Mou oblastí zájmu je hlavně středověk, takže výraz "moderní" chápu asi tak nějak hóóódně zeširoka. Ale samozřejmě uznávám, že z určitého pohledu jsem se vyjádřil asi trošku blbě... Tedy promiň.
A co se týče té poznámky k Třicetileté válce - tak to je snad i škoda zapalovat doutnák...