to s těmi vzpěrami je mi líto. Nechtěl jsem to říkat, ale Bristol je taková potvora, že na poprvé dokupy nejde dokupy nikdy. Já sám jsem ho vyplétal 2x. A výškovky dolepoval dokonce 3x.
..taky by jsi měl Ondro, když je to bujaré sylvestrovské veselí přihodit nějaké fotky těch tvých malérů.. Ty to totiž jenom popíšeš slovně a za pár okamžiků přidáš fotky naprosto zdravého éra, které se klube stále více do krásy... Takže já důmaju, že si ty výrobní havárky jen vymýšlíš, abychom se zasmáli.
Zdeňku, nevymýšlím, až takový smysl pro černý humor nemám.
Zastávám názor, že když už se tu na fóru objeví fotka, měla by být přínosná pro lidi, kteří vlákno čtou. Takže když něco podělám a vím o tom, ostatním to nic nedá, leda by to byla nějaká chyba ve stavebnici.
Stejně tak pokud jsem prostě blbej a nedokážu správně spočítat délku vzpěr, ostatním to taky nic nedá.
Každopádně díky všem za povzbuzení, zítra to zkusím nějak opravit.
..no, nemysli si, že nám to "nic nedá".. Každý z nás lepil, lepí, nebo lepit bude. Tvoje příkladná trpělivost by měla být také čtená a braná jako vzor. Já už sice skoro vůbec nelepím, ale vždy když se při stavbě dostaneš do maléru, tak se spolu s Tebou učím sprostý slova, protože si prostě představuju, jak Ti asi je. To o tom zasmání se byla samozřejmě nadsázka...ve skutečnosti je to o velkém obdivu a držení palců v pěstích.. Takže to dneska pořádně prolej štamprdlatama a až zase zestabilníš, tak hurá do toho..!
Ondro držím palce... Ono to bude dobrý, uvidíš.. Minule jsem říkal, že to vypadá jako dvaasedma, ale při pohledu na ten kulomet, to vypadá jako "blbě nafocená čtvrtka".. Co Ty na něm všechno dokážeš ztvárnit..! Jseš fakt ďábel..!
S tím kulometem to byla děsná práce, muška i hledí jsou z vlasce 0,08 mm, hlaveň jsem udělal z mosazné trubičky se zalepeným mosazným drátkem. Muška je trochu nakřivo, ale asi to tak nechám.
Křídlo už jsem nasucho zkoušel a zdá se, že sedí dobře. Pro sichr jsem to otestoval i na "udělátku":
Jdu zápasit s výplety, vždycky po 20 minutách si musím dát pauzu, protože se mi začne klepat ruka.