Sakra, fakt paráda Osobně bych cestou světlého washe na černou nešel, podle mě to nevypadá vůbec přirozeně. Raději "černé" plochy nastříkat hodně tmavě šedou (něco jako NATO black od Tamiye, ale ještě o fous světlejší), zflekatět ještě světlejším odstínem, a do toho si nechat pořád rezervu na černý wash, aby byl zřetelný. Ale je to jen můj názor, model je tvůj, uvidíš, co se ti bude líbit
Díky za podporu a nápady chlapi Nakonec po večerní seanci a pár panácích Metaxy tak nějak hotovo. Základní černou jsem namíchal z černé a neutral grey; černá mi došla, takže to bylo víc šedé než jsem myslel, ale nakonec to je myslím dobře. Zesvětloval jsem fakt decentně přeředěnou neutral grey a pak vzal spáry směsí černý s trochou červený a nějakou tmavě šedou. No a pak jsem trochu vorval ty nejtky, i když jsem myslel, že to bude lepší... Ale jo, jsem celkem spokojene, ono se to ještě poladí washem atd...
Jinak zklamali jste mě tím světlým washem, protože se mi to fakt líbí Ale asi podlehnu diktátu reality a bude to černé, i když zatím 100pro přesvědčený nejsem
Jako, je to tvůj model Ale třeba jak byla teď nedávno v Chrochtárně ta černá vdova, všechno luxusní, ale ten světlý wash ... myslím, že to máš teď sqěle nachystáno na černý
Tak letos toho už víc nestihnu. Obtisky ještě nejsou všechny, ale pro představu to stačí. Mám pocit, že stínování černý vzalo po laku tak z 90% za svý, holt ponaučení pro příště.
Přeju všem do toho nového roku hodně štěstí, zdraví, bab (dámy prominou) a postavených modelů! A speciální dík všem, kterí jsou zodpovědní za chod fóra, za provozování mého nejoblíbenějšího webu
Jééé, to je škoda s tou černou, takové to bylo perfektní ... nechceš to zopakovat a ještě opatrně poplesnivit? Myslím, že by to stálo za to Ale tak třeba to po matném zase i trošku vyleze ...