Z tej sady je možné " poskladať" si VPZ alebou evidnečné číslo vozidla ( používané v koncom 40. a 50. rokoch ). Sada obsahuje jednak tabuľky žlté i čierne ( tých je viac veľkostí) a sady čísiel, čiernych a bielych. Naskytá sa tu i možnosť vyrobiť si tabuľku z plechu ( napr. fotolept ) nastriekať čiernou lesklou a osadiť zodpovedajúce čísla. Niektoré tanky mali ev.č. nastriekné ( dekál ) a nákladné vozidlá mali značky uchytené na držiakoch.
Keď som zbadal tie čísielka, cca 1,5 mm, mal som obavy o manipuláciu s nimi. No prvý pokus ma ich zbavil, ide to bez problémov ( viewtopic.php?f=652&p=1382135#p1382135 ).
Podľa autora je ešte stále možnosť objednať si tú sadu na ich klubovej stránke : klub@hkpm.cz" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Po rokoch "špekulovania " a hľadaní vhodného riešenia ( XEROX a pod.) je tu teda pomôcka na vytvorenie modelu skutočného vozidla podľa podkladov nielen typovo, vzhľadovo ale aj so zodpovedajúcim označením.

Vďaka Jirko