Mám dotaz na "vrtulníkáře"... Tenhle Eurocopter údajně lítal jako "Kryštof 5" Ale potíž je v té imatrikulačce. Na obrázku má OM-WIO..! Jenže u Kryštofa 5 lítal AS-355 s imatrikulačkou OK-AIB a s imatrikulačkou OK-WIO tam létal Bell 206L-3. Tak co je vlastně tenhle OM-WIO zač..? V seznamu vrtulníků pro Kryštofa 5 jsem ho nenašel...
..no nedivte se, že tak tápu..ale tady je ta fotka i s doprovodným textem.. Ale Jarda má pravdu, že je to OM-WIQ. A já jsem asi fakt blbej, když mi nedošlo, že když jako Kryštof 5 lítal OK-WIQ (+ Eurocopter AS 355 F2 Ecureuil 2 OK-AIB), že v tom LaK jde nejspíš o překlep..!
Nevím kam s tím. Sekce zajímavé fotky lokomotiv tu není a tahle mašina už před 40 léty lítala údajně až 250. Více na http://englishrussia.com/2007/04/10/rus ... -and-ship/. Rusové jsou vážně draci, musel to být hukot .
Přílohy
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
Tady máš o pár let starší kousek z druhé strany oceánu. Už se těším, jak tu někdo bude vysvětlovat, že Sověti to zase neokopírovali, ale vymysleli o mnoho let dřív. A muselo to na pohled vypadat přesně takhle, protože zákony aerodynamiky jsou pro všechny stejné.
našel jsem ještě tenhle obrázek:
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]