- jednak se mě Miloš zeptal, jestli jsem si jistý šířkou žlutých pruhů a po prohledání několika málo fotek, kde je křídlo zeshora, jsme usoudili, že Ki-61 měly žluté pruhy na křídle asi opravdu širší, viz přílohy - dávám to i sem, myslím, že je to zajímavé i pro ostatní
- akademickou otázku, jestli černá Gunze H přežije útok Alcladem nezbývá vyřešit jinak, než zkouškou bokem...
Tak postup ověřen a mýtus vyvrácen - alclady nežerou akryl, teda aspoň Háčkové GSI. Takže Alclad 101 na lesklou černou GSI H. Nastříkáno před týdnem, ale díky "profesionalitě" jisté firmy tady od nás jsem měl celý týden comp mimo provoz, a ani teď ještě není OK... Chci odlišit panely na spodku, ale kupodivu jsem nanašel vůbec žádnou (!) fotku na Hien zespodu. Má snad někdo nějakou?
Vojto, pekne streknuty spodek ...uvidime, co bude dalej !?? Co sa tyka toho Tvojho "kompu", tak nie je nad to, zverit to do ruk ""profikom"" ...aj ja som mal teraz problemy so softwerom, ale behom 24 hod. mi jeden sikovny kluk z baraku opravu zmakol ...
Vojto, ja myslim, ze sa tu jedna o tu istu masinu s cislom 88 na podvoz. krytoch, ktoru som kreslil, a na ktoru boli dodatocne aplikovane skvrny...moja kresba pred "aplikaciou skvrn" ...