Ahoj, díky za kladnou odezvu. S těmi lany máš Radku asi pravdu, u příštího modelu to tak zkusím, takhle je to pro mé nešikovné ruce skutečně člověče . Zatím připravuju nějaké drobnosti, z nichž stejně nebude skoro nic vidět, ale dělám to pro pocit a trénink. Viz foto
Tak pomalu začínám s oplachtěním hlavního stěžně. Doufám, že se mi zítra podaří uvázat to, co jsem dnes pracně za občasného nadávání natahal. Někdy bych si přál mít poloviční ruce...
Ahoj Doris, dík za pochvalu, ale myslím, že učit se můžu spíš já u Tebe. No a jinak se nenech otrávit několika kecaly a dál dělej svoji práci jako dosud, stojí to za to!
Ahoj chlapi, díky za povzbuzení. Final foto asi ještě chvíli nebude, ale přihodím pár fotek, až budu mít hotové oplachtění hlavního stěžně. Určitě chápete, že chlapské ruce se k takeláži moc nehodí, takže postupuji pomalu, ale jistě, abych nenapáchal víc škody než užitku. Modelařině zdar a lodní zvláště!
Ahoj prosím mám k Vám moc velkou prosbu,k vánocům dostanu od ježíška U.S.S. Constitution : Proto už teď schaním všechny dostupné informace a zkušenosti. Rád bych se zeptal jak a čím si vyztužil bočnice a kde se to dá koupit,jo a ještě jaké odstíny barev si použil na zbarvení paluby. Předem děkuji za odpověď a pochopení z laikem.
Hurá, hurá ! Projekt stále žije ! Taky jí pomalu stavím, ale samo oproti Tvojí 1.lize jsem někde hluboko pod čárou tolerance. Tak, že by se už u Tebe blýskalo na dokončení ústavy a uvedení do aktivní služby ?
Tak Tě tu po skoro roce zase vítám! Nádherná loď! A ty plachty.....jedny z nejlepších jaký jsem viděl! Už jen umístit do akvárka.....Budeš dělat nějaký podstavec s popisem lodi?