KiRe, až bude hotovy tak ho samozřejmě vezmu ukázat. Ondrousi, jak jsi myslel krásně čistý? a) čistota stavby - snažím se dělat tak, abych pak nemusel něco pracně opravovat b) čistý vizuálně - tak to už není pravda, trochu jsem si hrál s oleji a tedˇmusím vydržet a nesahat na něho, jak výjde čas, nafotím výsledek. M
Jsem zvědav na fotky po patině. Docela mě zajímá, jak se vypořádáš s uchycením horního křídla. Bude držet na čtyřech bodech nic moc opora a pak ta hromada výpletů. Bude to asi křehký model. Jinak zatím mě se líbí.
Dávám fotky po oleji jak jsem slíbil, myslel jsem, že bych mohl dneska udělat filtry, ale oleje jsou pořád živé, takže teď budu zatím čekat. Až to přefiltruju, tak se to ještě jemně zjemní. Vlasto, to uchycení je na čtyřech bodech pouze na trupu, na křídle už to drží jen na třech, zadní vzpěra má tvar obráceného V, všechny vzpěry jsem nahradil dráty, tak doufám, že by to mohlo být OK, ještě by to mohly zpevnit výplety.
Přílohy
napatinoval jsem decentně pouze odtokovou hranu, nemyslím si, že by křídlo bylo moc špinavé
..já snad ani nic říkat nebudu, protože bych si vyplácal obdivné výkřiky a nezbyly by mi k hotovému modelu.. Myslím, že martinos dělá ty modely kus od kusu hezčí a hezčí. Teda spíš by se dalo říct opravdovější a opravdovější.. Přesto, že je to rozestavěné, tak už teď to vypadá jako skutečný éro..