Státní hranice a silnice č. 7 http://www.mapy.cz/s/5KI9 (teda ještě že máme u Z hranic rašeliniště, takže ten rezavý hraniční potok se dal identifikovat) To jezírko už je v Německu
Borovany. V zamku byvala zakladni skola. Co ja se tam nachodil...
A dalsi otazka: vesnice s tvrzi ze 13. stoleti, ktera si castecne zachovala hradebni zdi a basty. Stala vystava jihoceskeho malovaneho lidoveho nabytku.
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Ano, myslim reku, ktera prameni v Cechach, ale tece na Morave ... uz asi tak po kilometru ...
Tak jako další dávám jednu stolovou horu, kterou najdete v Broumovském výběžku. Leží přímo na hranici s Polskem a skalní město ve středové části snímku již leží za hranicí a není přístupné z české strany.