Dušan "mobba" Bálek
Martin Jursa píše:Pravdepodobne tak isto ako ostatne Bearcaty. Chcelo by to ale fotku, lebo napriklad ked robili z Hellcatov tercove F6F-5K, striekali ich komplet aj s kolesami, sachtami a krytmi na zlto alebo cerveno
mobba píše:Martin Jursa píše:Pravdepodobne tak isto ako ostatne Bearcaty. Chcelo by to ale fotku, lebo napriklad ked robili z Hellcatov tercove F6F-5K, striekali ich komplet aj s kolesami, sachtami a krytmi na zlto alebo cerveno
No právě, fotky nějak nejsou. Ani v actionu není na rozdíl od Tigercatů ani zmínka o zbarvení. Snad bude něco bližšího u těch obtisků Cutting Edge. Ještě musím opravit co jsem napsal asi blbě, že to není dálkově ovl. verze, ale vlastně controller nebo director. Akorát netuším co to mělo jako řídit.
Martin Jursa píše:mobba píše:Martin Jursa píše:Pravdepodobne tak isto ako ostatne Bearcaty. Chcelo by to ale fotku, lebo napriklad ked robili z Hellcatov tercove F6F-5K, striekali ich komplet aj s kolesami, sachtami a krytmi na zlto alebo cerveno
No právě, fotky nějak nejsou. Ani v actionu není na rozdíl od Tigercatů ani zmínka o zbarvení. Snad bude něco bližšího u těch obtisků Cutting Edge. Ještě musím opravit co jsem napsal asi blbě, že to není dálkově ovl. verze, ale vlastně controller nebo director. Akorát netuším co to mělo jako řídit.
On to bol vlastne dialkovo ovladany terc.
pripajam nejake foto
mobba píše:Martin Jursa píše:mobba píše:Martin Jursa píše:Pravdepodobne tak isto ako ostatne Bearcaty. Chcelo by to ale fotku, lebo napriklad ked robili z Hellcatov tercove F6F-5K, striekali ich komplet aj s kolesami, sachtami a krytmi na zlto alebo cerveno
pripajam nejake foto
...a neměly ty terče označení K? Já v tom mám vážně guláš!Mě na tom zaráží shodnost jak označení, tak zbarvení s Tigercatem F7F-2D, ten ale byl opravdu drone controller ne target drone. Jinak samo dík za foto.
Jarda Kadlec píše:A co barva kokpitu neměli nějaký stroje i šedej kokpit na netu sem našel barevný fotky a tam měli kokpity šedou barvu bohužel ty fotky nemůžu najít
Martin Jursa píše:mobba píše:Martin Jursa píše:mobba píše:Martin Jursa píše:Pravdepodobne tak isto ako ostatne Bearcaty. Chcelo by to ale fotku, lebo napriklad ked robili z Hellcatov tercove F6F-5K, striekali ich komplet aj s kolesami, sachtami a krytmi na zlto alebo cerveno
pripajam nejake foto
...a neměly ty terče označení K? Já v tom mám vážně guláš!Mě na tom zaráží shodnost jak označení, tak zbarvení s Tigercatem F7F-2D, ten ale byl opravdu drone controller ne target drone. Jinak samo dík za foto.
Riadiaca aparatura bola vacsinou v riadiacom Privateerovi, alebo v inych viacmotorovych masinach. Pismeno K mali dialkovo riadene bomby, ako F6F-5K, ale vlastne sa pouzivali j ako terce aj ako tahace tercov. Kto sa v tom ma vyznat?
Markus píše:na ARC je postavený model inak na nete je fotiek ako snehuliakov na sahare.![]()
Uživatelé procházející toto fórum: MichalJ a 12 návštevníků