Model je od Trumpetera.Čistá krabička až na kovou hlaveň. Troška tmelenia a viac práce s člankovimy pásmi(boli o niečo širsie),ale inak pohodová stavba.
Byl by to parádní kousek, kdyby (a nyní spustím lavinu nesouhlasu), rez. Lana, náhradní články pasu.....
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Páči sa mi odtien zelenej aj celkové spracovanie patiny aj predloha aj stečeniny na bokoch veže...ale:hrdza sa mi zdá moc "jedovatá",vrch veže by mohol byť ošlapaný od posádky, nápis trochu olúpaný a zuby na hnacích kolesách ografitované samozrejme to ber ako moj osobný názor ale inak to vobec neni zlé
Ďakujem všetkým za názor. Ta hrdza je taka veľmi červená na fotke,na živo je prirodzená a tak nekričí , ale kritiku beriem, no ten nápis som nechal neolúpany naschval, nemusím mať na každom modeli nápis ošúchaný.