Lokiman píše:Njn, Tiez som si vsimol ze ked maju na HLJ akciu tak furt tam davaju tie iste modely... A tu 50% zlavu (ktora sa ako jedina oproti AmiAmi vyplati) maju na velmi malo kuskoch a nie vsetky su zaujimave.
No nic, ja som si aspon SDcka do zasoby nakupil a odskusal ten ich Private Warehouse system
No, já měl ve Wareousu zaplacenou Idolmaster F-14 a dlouho marně hledal a procházel obchod, co do 600 jenů si k ní přihodit do balíčku. Samozřejmě to dopadlo tak, že jsem tam dal blbost a den na to se objevila sleva gundamů a i mimo ní narazil asi na 5 dalších modelů, které bych si tam dal radši....
Jinak díky za tip na AmiAmi. Marně jsem hledal po zrušení HWJapan a Rainbow10 zajímavý obchod a o tomhle nevěděl. Dokonce tam mají VF-0S pod 2000 jenů. Tak pokud se od 1.11. zvedne kurz a budu muset odpískat nákup na HLJ, zkusím AmiAmi. Tentative Preorder znamená, že by jí sehnali brzo?
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší
"Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler
.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
"Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler
.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]