Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Tématické modelářství ‹ Skupinové a tématické stavby ‹ Antonovovy transportní Anduly
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

An-30 CZAF 1107

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: An-30 CZAF 1107

Příspěvekod Martin Janoušek » 15 říj 2012, 09:55

No jo, chudák Andula, byla odsunuta čtvrtkovými jednadvacítkami... Ale taky na ni znovu dojde.
Stratoliner píše:Ahoj Martine! S velikým zájmem sleduju tvoje stavby Andulek a mám na tebe dotaz,nebo spíš prosbu.An-30 mám již zakoupenou a rád bych ji udělal v barvách v kterých dolétala a stojí u Tarantíka.Ovšem velkým problém jsou pro mě dekály,jelikož s jejich výrobou nemám žadné zkušenosti a počítač dokážu akorát tak Zapnout-Vypnout.Nevěděl by jsi prosím tě na koho,nebo kam se obrátit? Dík Lukáš
No já vím, že bych se mohl obrátit sám na sebe :grin: Ale asi bych se dozvěděl, že nemám čas. :grin: Ne vážně, kdyby šlo jen o nápisy, znaky atd. to bych neviděl jako žádný problém, mohu vytisknout na laserovce (s kvalitou, který tento přístroj umí :-k ), ale pruhy na trup a všechno, co by se muselo nějak doposovávat, to opravdu ne. Když tak více přes mail nebo SZ.
MiGy-21MF 1:48 hotovo 9413, Rozestavěné MF: 9805 a 7702+(Tatra141) MiG-21PFM:7909
Martin Janoušek

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Antonovovy transportní Anduly