Hronec Filip píše:Mám na saláme celý kódex...kde asi má kódex v........ poliak,keď predáva veci,ktoré sa nedajú použiť??Ja som prišiel o svoje prachy,z... sa v nedeľu vyspovedá a spokojne ich minie....
Ofinka píše:A on tě někdo nutil to kupovat? Nadávej sám sobě když jsi kupoval produkt o kterým si předem nezjistíš žádný informace
Hronec Filip píše:Mám na saláme celý kódex...kde asi má kódex v...... poliak,keď predáva veci,ktoré sa nedajú použiť??Ja som prišiel o svoje prachy,z.... sa v nedeľu vyspovedá a spokojne ich minie....
Martin Černý 'Černoch' píše:Hronec Filip píše:Mám na saláme celý kódex...kde asi má kódex v...... poliak,keď predáva veci,ktoré sa nedajú použiť??Ja som prišiel o svoje prachy,z.... sa v nedeľu vyspovedá a spokojne ich minie....
Pokud máš na salámu celej kodex, a takhle veřejně to hlásáš, můžu s tebou udělat rychlej proces. Klidni se.
Miroslav Hlavatý píše:Zdeněk Hanzal píše:Pokud to nefunguje - v tomto případě nepasuje tak je to zmetek - nefunkční výrobek a má být stažen z prodeje nebo přepracován - opraven .
Súhlasím a poslúžim príkladom : Milan KRNÁČ ( MMK ) tak urobil v v prípade T-111C, T-128, T-141 i T-111. Tú poslednú už upravenú znovu zaradil do ponuky. Ostatné sú " v práci .... "![]()
Asi tak.
Hronec Filip píše:Začiatkom týždňa mi prišiel balíček s kovovými hlavňami od RB model= čistá katastrofa!!!
názov:12,8cm PaK 44/2 L/55 Jagdtiger
výrobca: RB model
mierka: 1:35
kat. číslo: 35B16
Totálny šit,lauf nesedí tvarovo a tým pádom ani rozmerovo. Koniec je zakončený "na tupo" teda nieje tam žiadny montážny otvor,ani montážny kolík,navyše hlaveň na obrázku na ich stránke je niečo úplne iné ako mi prišlo domov. NEPOUŽITELNÉ!!!!!!!!!!!!
3,7cm KwK 35/36 L46,5 Pz.Kpfw.III (A-E version)
RB model
1:35
35B59
Platí asi to isté ako u lauf na jagdtiger. S porovnaním s laufom z nových dragonov a fotkamy skutočných mašín,je príliš tenká a dlhá...malé plus že má montážny kolík.
152,4mm M-10S KV-2
RB model
1:35
35B44
Táto hlaveň je rozmerovo aj tvarovo ok,vnútry laufu má síce urobené hrubšie drážky vývrtu,ale to sa dá upraviť pilníkom. Čo je obrovské mínus,chýba znovu akýkoľvek montážny kolík,ako je tomu napr. u lauf od aber,zadná časť je ako u JT natupo!
Som dosť nasratý na tých s....... vatikánskych poskokov,je to typická poľská nedokončená robota,n.... im do rúk,smradom jednym!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků