Z BR se vyplatí pro 21čku inestovat tak akorát do kokpitu. Tryska i šachty jsou zbytečný, to je hezky uděláno v plastu. Nebojím se říct že plastovej základ šachet je hezčí (pro mě osobně) než BR i Aires.
Martin Král píše:To Bolter : souhlas ,ale v tomto směru jsou podle mne dale zajímavější Migy-21PFM Východoněmeckého letectva.800l bak,integrace R-60M a plůtky pod antipumpážníma dvířkama.
Martin
Martin Janoušek píše:Zajímavé, hlavně ty plůtky pod dvířky. V Žatci se také zkoušela kombinace 4xR-60 na MiG-21PFM.
Martin Král píše:V jiném tématu se tu již probíral nový přírustek do rodiny 21ček a tím je Mig-21F v měřítku 1/48 .Fotky výlísků http://www.network54.com/Forum/615009/thread/1349505860/Nuevo+MiG-21F13+de+Trumpeter+a+1-48.
Martin Král píše:Mám dotaz na Martina Janouška na kdy plánuje obtisky na eFky v taktické zeleno/šedé kamufláži.
Martin Janoušek píše:Já jsem neříkal, že bechyňské lemované nebudou. Třeba šedivky a nejen bechyňské už jsou dál v přípravě dál než šedo-zelené. Nic neslibuji a nechci ani naznačovat.A co teprve ty hnědo-zelené.
Uživatelé procházející toto fórum: Ondřej Zada a 21 návštevníků