To záleží na vkusu každé soudružky Já měl v obýváku rozebranou kejvačku a problém to nebyl, ale za ponožky jsem to taky schytával.
...skrz Zabadea, sluhu jeho. A tu se roznesou zvěsti o věcech jež sešly na scestí a nastane veliké zmatení. A nikdo nebude věděti, kde vězí ony věcičky na rafiové bázi s odtokem. V ten čas přítel ztratí příteli kladivo a mladí nebudou věděti, kde leží věci jejich otců, jež tam otcové odložili včera zvečera. Asi v osm hodin....
Roberte(Vlado promiň za vměšování ) von pojem bordel je z mužského a ženského hlediska diametrální rozdíl!!!
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
Pocuvajte,nabytkari,neviete aky je priemer vrtule Cmelaka? Bolo to v Monografii L+K,ale mam oscanovane len planok.Neviem ci mam dobre info,ale V 520 by mala mat priemer 2700 mm,je to OK?
Dnes som 4 hodiny hladal v Hannants nieco,z coho by som vystruzlikal vrtulu na Cmelaka.Zacinam mat dojem,ze vsetky eroplany na svete a v prilahlych galaxiach mali pravotocive vrtule,Cmelak nie,ten mal lavotocivu.Urve ma.
Hančár Ladislav píše:Dnes som 4 hodiny hladal v Hannants ...
Tak mě napadá, pustí tě tam skočit si na WC, když se to sejde a zdržíš se tam? Po takové době je už kolikrát potřeba Jinak stavba je samozřejmě naprosto super, držím palce, ať překonáš všechna úskalí