von se tedka delá novej za málo vocí (ve výprodeji byl za 65,- ale 1/72)
1/48 asi o moc levnejsi nez ty x00 nebude
Charlie píše:Mohu se zeptat, o kterém Fokkeru od Eduardu se tu hovoří? Též jsem dostal chuť si po...hmm...15ti letech postavit opět nějaký model a nějak mě přitahuje historie. Ale veškeré Fokkery co jsem od Eduardu našel, se pohybují od 500 do 800 Kč. Což je pro někoho, kdo má doma tři štětce, tři pixly Agam, Revellek a snad i nějakou vyschlou Humrolku...docela masakr![]()
Předpokládám, že mně by byl dopručen spíš nějaký výrobek od Směru za stovku
Charlie píše:Mohu se zeptat, o kterém Fokkeru od Eduardu se tu hovoří? Též jsem dostal chuť si po...hmm...15ti letech postavit opět nějaký model a nějak mě přitahuje historie. Ale veškeré Fokkery co jsem od Eduardu našel, se pohybují od 500 do 800 Kč. Což je pro někoho, kdo má doma tři štětce, tři pixly Agam, Revellek a snad i nějakou vyschlou Humrolku...docela masakr![]()
Předpokládám, že mně by byl dopručen spíš nějaký výrobek od Směru za stovku
Charlie píše:Díky, možná opravdu sáhnu k nìèemu od Eduardù. Vèera jsem dìlal doma debordelizaci a našel nìkolik P-40, Spita, Avii S-199, Mustangy, dvì formule, nìjaký figury a dokonce i letadlovou loï ;o) Takže na jednu stranu je co stavìt, ale vzhledem k velmi mizernému vybavení to spíš rozprodám nebo vìnuji. I když...kdo by chtìl Skyhawka od Matchboxu?![]()
Škoda, že nejsou nìjaké civilní mašiny z pøedváleèného období...to mne vzalo nejvíc...Aero A-10, Aero Ab-11, Fokker/Avia F.VIIb/3m atd.
Charlie píše:to Václav Hochmuth: taktéž děkuji, ale jsem asi slepejš, neb na webu Zvezdy i po konzultaci se strejdou Googlem jsem nic nenašel. Což ale nevadí, ono to stejně určitě nemá CS verze a obtisky
Václav Hochmuth píše:Je možné, že ho už Zvezda nepredáva.
Dôkaz, že Zvezda ho robila je tu:
http://www.fortunecity.com/meltingpot/p ... ncross.htm
Jo,toho taky mám.Je skvělej a stojí jen o stovku víc než od směru.Teda mě stál o stovku víc,jak to je jinde,to nevim...homo.erectus píše:Chlapi, kúpte si Nieuport Ni - 11 od Eduardu. To asi najjednoduchšia chmelnica, jednoduchá stavba, výpletov málo a veľký výber pestrých kamufláží.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 návštevníků