To Kitssune - Kubo napsal jsi to velmi dobře a jsem rád,že to takhle vidí i mladší část našeho spolku,jinak z E-daye jsem se vrátil vcelku a dovezl jsem všechno na čem jsme se domluvili.Donesu ti to v úterý jelikož musím ještě část vyzvednout ve FM.
Pro ostatní - v úterý v 17.00 už bude klubovna v provozu (aspoň jsem byl ujištěn provozovatelem) takže jste všichni očekáváni.Bude nutné doladit nějaké administrativní náležitosti.
To Marek: Tak Rolanda nedonesu - dneska jsem ho nafotil na zahradě a to už jsem předtím musel popřilepovat upadané díly - takže nechci riskovat cestu do Ostravy a zpět...
Je mi líto,ale přes ujištění,že klubovna bude tento týden volná, mi před chvílí bylo sděleno že se stále nepodařilo místnost vyklidit.Takže se focení asi bude muset ještě odložit.Nicméně se teda sejdeme v 17.30 v Panoramce ať probereme co jsem potřeboval.Ještě vám všem pošlu SMS.
Kubo ten kvér do toho kometa jsem našel. Jindra mi včera zapoměl dát tvoje číslo. Napiš mi ho prosím tě. Tak dnes se pokusíme na fréze řezat to sklo a zrcadlo. Uvidíme jak to pujde. Standa.
Chlapi dneska nedojdu. Ale je tady šance že stihnu OEFa do kopřivnice...ale budete čučet Příští týden bych měl dorazit abych dodělal OEFa a domluvit se na Kopřivnici.
Zdar. Ondro ty fotky pro tebe mám. Nevím jestli dneska dorazím. Udělal jsem je menší a v matném laminu. Tak příští týden se mrkneš a domluvíme se jaký rozměr bude nejlepší. St.