V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...
allex píše:Ano funguje to. Takže jsem se až teď ( bohužel) dozvěděl že jsem dostal cenu za model. Nemohl jsem být až do konce vyhlášení které se trochu opozdilo . Chtěl bych se zeptat zda je možné ji ještě dodatečně získat. Třeba v Bánské Bystrici pokud tam někdo od vás pojede?
tatranskiorli píše:Ozývame sa Vám po dlhšej dobe, počas ktorej sme mali niekoľko jednaní.
Hlavný problém (elektronické prihlasovanie) nám pomôžu vyriešiť chalani z Prešova, začo im ďakujeme.
Niektoré Vaše pripomienky zapracujeme do budúceho ročníku. Lepšiu prezentáciu nám sľúbili aj niektoré kluby, ktoré tento rok boli dosť opatrné vo svojej prezentácií. V začatom trende by sme chceli pokračovať, termín je známy je to 21.9. 2013 hala zostáva a viac informácií bude po novom roku na našej stránke imps-kpm-tatranskiorli.eu a taktiež aj tu na modelfóre. Témou 23. ročníka Plastic Session bude: ROK 1968.
Touto cestou sa chceme ešte raz poďakovať sponzorom, klubom a všetkým účastníkom Plastic Session 2012.
S pozdravom Tatranskí orli
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků