Doktor is back... Koníci, figurky a celkový námět paráda. Jen tomu tanku něco chybí... Něco co jej trochu zvýrazní, nemá blatníky, něco tam doplnit...?
Dakujem, fotograf je zo setu revell nemecka pechota, povodne je to dostojnik s triedrom, kameru som mu robil ja, jazdci su tiez revell,set s hufnicami,vsetko hnusne gumenne figurky,ale snazil som sa z nich vytlacit co bajviac,snad sa to podarilo Honzo rozmyslal som nad takymi opretymi latami,ktorymi by bol velmi dietne zakryti podvozok,ale moc sa mi tot am nepacilo
Brano dakujem,uz vies odkal je figurka,kameru si urobis, je to az prekvapivo jednoduche...aj ked zase kupovat nie prilis kvalitny set kvoli jednemu pajdulakovi asi nie je vyhra
Hmm, ozvláštniť... Mohol by si oňho oprieť malý rebrík. Na KV sa liezlo ľahšie, ale trebárs pri odstavených T-35 občas býval malý rebrík, aby sa na ne Nemcom dobre liezlo.
Alebo ak by to stálo na ceste, tak natrieť bielou farbou rohy tanku a pásy spredu a zozadu na strane, ktorá trčala do cesty. Nemci to tak robili na tankoch, ktoré nevedeli hneď odtlačiť bokom (a to sa pri jeho váhe týka asi aj KV-2), aby ich bolo lepšie vidieť v noci aj pri tlmených svetlách. V podstate označenie prekážky.
A ešte mi napadla nejaká červená handra alebo vlajka (aj nemecká), ale to by tam asi nepasovalo.
Ale mne sa to páči aj takto, veď tie KV-čka bývali takéto oholené, tak čo.