Je po dovolené,takže jsem opět zde.Vzhledem k tomu,že už skoro po prázdninách a v Korunce pomalu začne provoz,dám vám vědět, kdy se zase budeme scházet v klubovně.Předpokládám,že tak za tři týdny už to půjde.Pravděpodobně ve stejný den a hodinu,tak,jak to bylo v minulém pololetí.Jak už jsem psal,dám to sem s dostatečným předstihem.Očekávám,že se pak všichni pochlubíte svými prázdninovými výtvory.Příští týden platí ještě Panoramka ve stejném čase t.j.úterý 17.30.
to Marthas - myslím,že není problém se přidat.Přivítáme každého kdo bude mít chuť a možná se od nás i něco přiučíš
Ahoj, v úterý asi nedorazím. Máme první schůzku s oddílem a potřeboval bych tam být. Práce stejně moc nepostoupily, takže není ani co ukazovat Jinak první schůzku v Korunce by měla být 18.9.2012 pokud se nepletu, ale je možné že se pletu Nevím sám jak budu stíhat oddíl a modeláře ale věřím že to nějak vyladím. Každopádně chci být členem klubu
Zítra t.j.4.9. ještě v Panoramce v 17.30 a snad už bych měl vědět kdy se zase přesuneme do klubovny.Byla založena a zprovozněna E-mailová schránka s adresou kpmova@seznam.cz,kam v případě potřeby taky můžete napsat.Platí to samozřejmě i pro všechny ostatní pro komunikaci s naším spolkem.
Takže provoz v Korunce začíná 17.9. a dá se předpokládat,že klubovna bude 18.9. už v provozu takže se sejdeme asi už tam zase v 17 hodin.Ještě to tady upřesním.Už jsem to sem psal jednou,ale někam se to ztratilo (nebo byla chyba mezi klávesnicí a židlí ?).
Ondro na ten E-day určitě někdo pojede,chystám se tam i já,takže se domluvíme.
Dnes jsem to páni prověřoval,takže zítra zase sraz v Panoramce v 17.30.V Korunce klasicky nestačili dokončit nějaké stavební práce.Příští týden je už možno začít používat klubovnu,to mám potvrzeno.Zítra se teda domluvíme.