V12JT píše:Mě osobně asi nejvíc vadí nezačištěný obdélníkový otvor v nárazníku - spodní hrana! Taky bych přelíznul stopu po dělicí rovině na přední hraně kabiny - u přechodového rádiusu. Pod zavřenou kapotou to vidět nebude ale když ji otevřeš, tak to přitáhne pozornost.
Dělicí roviny máš patrný i na nádržích. Je na tobě, jestli se s tím chceš nějak poprat. Spousta lidí na to kašle a jsou taky spokojený. Ale když už stříkáš alclad...
S přelakováním alcladu bych byl opatrnej. V podstatě jakýkoli lak utlumí nebo úplně zničí právě ten žádoucí efekt, který alclad přináší. Ale bestie se ráda maže, tak nesahat!
Ty trilexy bych v chromu určitě nenechával. Maximálně ráfky a šrouby ale to by to musela být parádní leštěnka. Podívej se na fotky, který máš v tématu.
Do odstínu ti mluvit nebudu. Ta zelená by mi asi nepřekážela. Byť obecně zelenou na autech rád nemám, ale to je jen můj vkus-nevkus.
Jinak ti to pod rukama roste pěkně.
Jarda
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ahoj jardo,,no sakra,ten naraznik ma mrzi,to som si nevsimol,,tie nadrze som brusil a gitoval asi 4 dni, no ale alclad mi to potvrdil,ze spatne,

,,,,

( ted mam volno dva tyzdne tak delam skoro kazdej den neco pomalu ,_)
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.
MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.