Tak za mě 3x . Jediný co mě trošičku vadí je nepřítomnost kabelů a sluchátek u vysílačky. Zajímavý je, že z jedné strany má ten nápis GREIF červenou výplň a z druhé ne. To jsem netušil. Apropo co to GREIF vlastně znamená?
"Nikdy není dost času na to, aby se to udělalo dobře. Ale vždy je dost času na to, aby se to udělalo znovu." "Každý úkol, který by se měl splnit, se měl splnit už včera."
Nechcem Ti kazit radost - zrovna ho mam tiez rozrobeneho - ale tie predne priezory maju byt ine - take ploche. Ja som to urobil z plastovych dosticiek.
Povrchovka pěkná, jen by to chtělo čistotu stavby, třeba zde:
Přílohy
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Zdravim Pani Neviete mi poradit doplnky (pasy & plechy) na tento model?? Videl som, ze Eduard vyraba nieco pre stavebnicu od Dragona... poradite mi? Robo