Myslel jsem, že děláš jen 1/72. Já dělám teď BéTéčko ve verzi 2 od UM. Tvoje sedma vypadá pěkně, já bych asi víc zasvinil podvozek-u těhle strojů se mi zabahněnej podvozek obzvláště líbí. Jinak samozřejmě
Asi půjdu proti proudu ostatních,ale já vidím hlavně po 20té to samé,stejný preshading, po 20té wash stejným odstínem olejovky, stejné odstíny barev, stejný filtr,stejnou patinu,prostě po 20té to stejné.
Chápu když si někdo jede např CSLA kousek po kousku že se vyřádí na různých úpravách a konverzích,to by pak ve vytrýnce vypadalo špatně když by jeden tank byl jako novej,druhej od bahna atd,ale tu vydím modernu,2sv. válku,rusy,němce,japonce,číňany,různé druhy tanků,ale všechny vypadají úplně stejně.
Model sám o sobě žádné chyby nemá,stavba čistá,patina tam je decentní,kamo dobře fouklá,ale po 20té to samé působí strašně nudně a model nemá žádnou jiskru nebo takovej ten "břink",něco co zaujme i když by celek v pořádku nebyl.
Ono to bude možno tým, že každý má svoj štýl......aj trebars Braňove Herainove modely, či Maťove Kováčove modely.....proste keď ich vidíš, tak tam je nezameniteľný rukopis toho či onoho, ktorý si nepomýliš....každý má svoj štýl. Samozrejme niekto experimenuje viac, niekto menej, ale v zásade každý si ide tú svoju líniu štýlu povrchovky.
No já mám dojem že jich tu ještě asi pár uvidíš. Máš pravdu že je to hodně podobné,ale já si prostě jedu po svém.Jo a jinak,oleje tam není ani kapka. Každý máme prostě svojí lajnu.Komentář je správný,samozřejmě nejde jen chválit,to je špatné.pak se nikdo z nás nebude zlepšovat.