levé kolo máš poněkud vykroucenější než pravé,pneumatiky by chtěly začistit. kliky jsi moh natřít černou nebo stříbrnou,nebo aspoň zvýraznit washem a ten prach na oknech je jak led seškrábaný stěrkou...jinak gut
Pár dnů zpátky jsem na netu projížděl Technicaly, na wikipedii našel informace o válce Čadu s Kadáfím, pak jsem šel na modelforum a uviděl jsem tohoto krásného Hilluxe.... nedalo mi to a položil jsem na facebook české Toyoty dotaz: "Dobrý den, projížděl jsem si varianty Toyoty Hilux, a velice mi chybí jedna funkce. Bylo by šikovné, když by existovalo propojení ať už s ruským výrobcem protiletadlového dvojhlavňového kanónu ZU-23-2, jakožto "low-cost" verze a potom nějaké propojení s evropskými koncerny, jako je Rheinmetall AG. Bylo by prostě hezké mít možnost si virtuálně, pro představu připojit nějakou zbraň, či zbraňový systém na Hilluxe... a potom několika klinknutími objednat." jejich odpověď je strohá a vše vysvětlující "Dobrý den, primárním zaměřením naší společnosti je distribuce vozů a jakékoliv příslušenství tohoto typu nenabízíme." Zkusím se ještě zeptat nějaké jiné pobočky...
Postavený je to pěkně...nějaké chybičky už byly zmíněny.
Luďku ono se to jen zdá, že je to dobrý...to auto je směs několika pick upů, takže z toho neuděláš ani Toyotu Hillux ani Forda.Prostě nesmysl. Co se týče zbraně, tak ta má o hodně dlouhou hlaveň než by měla mít. Tim, že to nestavim, tak to neřešim, ale kámoš to celé předělával a tak vim jak na tu stavebnici nadával.