po dlouhé době jsem vytáhl z bráchovo kufříku s modely německou polní kuchyni a řekl jsem jsi že potřebuje něco pod sebe. Polní kuchyni dělal brácha před několika lety a podklad zase já před nedávnem.
po prohrané bitvě nezlomitelný, po vyhrané nesnesitelný. Sir B.L.Motgomery jsem úplnej začátečník na figurky
Ahoj, zhlédnutí dost, koment žádnej, tak si dovolím pár poznámek (je to jen můj názor, ber to s rezervou, moc diorámat jsem neudělal....)
- zbytečně velká podložka, moc prázdnýho místa (nasázel bych tam ještě nějaké figurky, motorku, zkrátka něco čím bys vyplnil prázdnej prostor, nebo seříznout...) - ten plot tam moc nesedí - kameny coby skály dobrý nápad, ale porozhlídl bych se po něčem tmavším,drsnějším, tyhle křemeny se skalisku moc nepodobají. Taky bych je zapustil do podložky, takhle to vypadá, jako volně položený.... - cesta a tráva docela dobrý,pohrál bych si s přechody a na cestu dal víc odstínů, je to takový jednobarevný
No, a na závěr bych to asi dal spíš do sekce Diorama
Ahoj. Model ujde,ale nejvic se mi líbí zpracování těch koníků..ti se povedli.Nikdy sem žádnou podložku nedělal,ale taky to není špatný.Jen ty kameny,jen takhle položený,vypadají trochu divně.Jak už někdo psal,chtělo by je zapustit do podložky,aby nevypadali,že je tam někdo přivalil z lomu.. cesta pěkná,vypadá to trochu jako písek s trochou cementu..? Chci si taky něco takovýho postavit,ale nevím,z čeho udělat trávu,aby i jako tráva vypadala a ještě sem tady nic nenašel ...jinak tobě like.