"Téčko" by malo byť model 1941 nie 1940. Táto stavebnica pôvodne z foriem Matchboxu, je hodne zjednodušená a má nejaké veci vymyslené (napr. ten PL guľomet DŠK na veži), ale napriek tomu si sa s ňou popasoval celkom slušne . Ale odkiaľ máš to ČS sfarbenie? Či to má byť what if? Možno sa mýlim, ale čo mi je známe, tak naše jednotky v SSSR mali až T-34 model 1942, 1943 a T-34/85.
Predovšetkým dakujem ale neveim čo to je " what if?" malo to byt z povstania z prahy r. 1945 ale podkladovu fotku som nevydel skôr som si chcel štetcom vyskúšat tie čisla nápisy a vlajku
What if (vo voľnom preklade "čoby keby") je anglické, ale už aj tu udomácnené, nazvanie modelov postavených vo vymyslených kamuflážach a sfarbeniach. Trebars SU-27 vo farbách Amerického letectva......proste urobíš si vymyslenú kamufláž ako sa ti páči. I tu na MF existuje záujmová skupina, kde sa združujú ľudia zaoberajúci sa týmto týmto modelárskym smerom. No a napísal som to preto, lebo som chcel vedieť, či si postupoval, podľa nejakých podkladov, alebo tá kamufláž a označenie je tvoj výmysel. Lebo, čo viem, tak T-34 model 1940 či 1941 používala iba sovietska Červená armáda, nemecký Wehrmacht, Fínsko a Vlasovova ROA. Avšak v československých jednotkách a v roku 1945 o tom teda neviem. Je fakt že v máji 1945 sa tank tohto vzoru v Prahe nachádzal, ale ten patril práve Vlasovcom: download/file.php?id=770454&mode=view