- Will you let us have a go at the far end now, Sir?
- Having a go is hardly textbook terminology, Harry.
- Having a go is hardly textbook terminology, Harry.
beaver píše:Naše skvělá ČP na nic nehledí,bdělí soudruzi hlídají aby ani myš neproklouzla bez zaplacení DPH a když to nevyjde tak aspoň jim zaplatíš za rozdělaný balík ... Taky se ČP dostala z červených čísel do černých
Marder píše:beaver píše:Naše skvělá ČP na nic nehledí,bdělí soudruzi hlídají aby ani myš neproklouzla bez zaplacení DPH a když to nevyjde tak aspoň jim zaplatíš za rozdělaný balík ... Taky se ČP dostala z červených čísel do černých
Asi ti nevadí, že sedíš mimo mísu, hlavně když můžeš na někoho nadávat. Jasně, ČP bohatne na tom, že celnice vyměří zaplacení DPH a samozřejmě si ty peníze nechá. A balík dle tebe otevírá také pošta a ne celnice. Jasně, kdyby si dostal balík přes DHL, PPL a jiné a byl tam celní výměr, tak by si nadával samozřejmě na ČP.
...na základě Vaší reklamace, týkající se zásilky č. RR988758999VV, došlo k přezkoumání poplatku 96,- Kč, který Vám byl naúčtován dle platných Poštovních podmínek - Ceník základních poštovních služeb a ostatních služeb poskytovaných Českou poštou, s.p., položka 5.8.2.1, Předložení jedné zásilky celnímu úřadu, vyhotovení *souhrnné deklarace* *(SD)*.
Zásilka byla na základě vyhotovení *souhrnné deklarace* umístěna do dočasného skladu, neboť hodnota zboží (2565 JPY), uvedená na celní prohlášce, přesáhla částku 22 EUR. Česká pošta, s.p., do dočasného skladu neumísťuje zásilky, u kterých hodnota zboží nepřesáhne částku 22 EUR a doprovodné doklady splňují podmínku úplnosti a správnosti, což je uvedeno i na webových stránkách České pošty, s.p., pod odkazem "Časté otázky k celnímu řízení". V současné době je protihodnota 22 EUR ve výši 2155,25 JPY.
Závěrem, vzhledem k výše uvedenému, si Vám dovolujeme sdělit, že poplatek 96,- Kč Vám byl v tomto případě naúčtován zcela oprávněně.
172flogger píše:Aktuální limit pro objednávky z Japonska je 2252 JPY, platí do konce října.
scarlaxx píše:Ahoj.
Ziju v Nemecku a naucil jsem se vsechno kupovat na amazon.de . Muzu doporucit. Poridil jsem si i premium account, takze neplatim dopravu. Kdyz kupuju neco, co je prodavane primo pres amazon, tak to dojde druhy den. Jinak je tam spousta preprodavajicich firem, ktere maji mnohem vetsi sortiment, presto ale tam nejde najit vsechno. Treba m1070+m1000 od hobby boss se mi najit nepodarilo.
Kdyz jsem jeste byl v CR, tak jsem tam objednaval knihy, vetsinou to doslo za dva dny, postovne 6Eur, jestli si to dobre pamatuju.
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků